Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha én a Bet365 nevű fogadóirod...

Ha én a Bet365 nevű fogadóirodánál nyerek kb.50 ezret, és kikérem a pénzt az OTP kártyámra, akkor kell nekem adóznom utána?

Figyelt kérdés

Mennyi az az összeg ami után adózni kell? Ha egyáltalán a szerencsejáték után kell?! Csak mert én mostanában többet nyertem. Én, mint kis ember nekem több.

Múlt héten pont kaptam a NAV-tól egy levelet, amiben az volt, hogyha nekem volt bevételem 2014re akkor azt bekell vallani, ha nem volt akkor semmi. Nem dolgoztam tavaly. És ezért figyelmen kívül hagytam a levelet.

A NAV látja az otp bankkártya forgalmamat?

2015. ápr. 26. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Adózni kéne, de a gyakorlatban senkit nem érdekel, ekkora összegnél biztos nem. Ha már pár százezer fortinról lenne szó, akkor talán, de én enynivel nem foglalkoznék.
2015. ápr. 26. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vállaszt! Már félek nyerni. Megpóbálok visszavenni a tempóból!
2015. ápr. 26. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Amíg nem nyersz legalább 10 millákat, addig a kutya sem foglalkozik veled. Különben sem igazán kivitelezhető, hogy ebből adózz.
2015. ápr. 26. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt megtalálsz mindent: [link]

Okosan azért... Ha van valami jó stratégiád vagy tipped, azt szívesen meghallgatom ;)

2015. ápr. 26. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. ápr. 26. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!