Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Szerintetek mikor utal a NAV?

Szerintetek mikor utal a NAV?

Figyelt kérdés

Február 10-én adtam postára, átvették 12-én a bevallást, számlára kértem a visszatérítést. Még semmi. Néztem eBev portálon, még nem nullázták le a számlám.

Van itt valaki,aki már ilyen régen adta be?

2015. márc. 31. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Bevallásod státusza mi?
2015. ápr. 1. 01:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Én február 26an adtam be és ma reggel kaptam meg a pénzt
2015. ápr. 1. 10:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt írja: feldolgozva. De így van 1 hete.
2015. ápr. 1. 11:15
 4/6 anonim válasza:
Én február 19.-én adtam fel postán, tegnap kaptam meg a pénzt.
2015. ápr. 1. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
30 napon belül ki szokták utalni, egy-két nap csúszást láttam eddig - erre ad a jogszabály is lehetőséget. Ha ez nem történt meg, akkor lehet ellenőrzésre kijelölt a bevallás. (Ez könnyen előfordulhat, ha pl. súlyos fogyatékosság miatt lenne visszatérítés.)
2015. ápr. 2. 08:58
 6/6 Katona Norbert válasza:
Bár a kérdés 8 éves, de még mindig aktuális. Pontosan a harmincadik napon utal a nav! Nekünk könyvelő csinálta, mert amit ők adtak ajánlatot az összegről, az majdnem fele annyi volt. Ezt persze mi sem tudtuk elősször. Erről persze rengeteg ember nem tud. Jól meg vannak vezetve. Fellép az ügyfélkapura, megnézi, örül, elfogadja. De ha könyvelőre bízza, az talál "rejtett dolgokat*. Példa: Ismerősnek tavaly 5 hónap bejelentett munkahelye volt... Jan-Júli 1. Az ügyfélkapuján erre az 5 hónapra a nav 412 ezret mondott. Átadta egy főkönyvelőnek, az átnézte és 670 ezer lett belőle. A főkönyvelő leadta ügyfélkapuján keresztül, a nav egyből elfogadta... Érdekes... Mi Április 26-án adtuk le, ma reggel május 26-án, 8.08 perckor, pontosan 30 napra jött az utalás!
2023. máj. 26. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!