Ez mi? Nem tudom, mit kéne vele kezdenem, üzenet a NAV-tól.
Iktatószám: Tárgy: értesítés, tájékoztatás(NAVB/191/2015)
Ügyszám: 2245631456
Tisztelt Cím!
Hivatkozva a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatalához elektronikus úton benyújtott beadványára, tájékoztatom, hogy beadványát megküldtem az ügyben intézkedés kezdeményezésére jogosultsággal rendelkező Központi Hivatal Ellenőrzési Főosztálya részére.
Kérem tájékoztatásom szíves elfogadását.
Budapest, 2015. március
Üdvözlettel:
NAV KH
Panasziroda
Mit kéne ezzel kezdenem? Eladtam egy terméket eBayen, z usába, nem kaptam pénzt a számlámra csak paypalra, akkor minek írnak? Adózni kell a paypalos pénzem után? Ha meg igen hogyan?! Nincs semmilyen link, opció, csak ez a levél. Köszönöm a választ!
Én azt olvasom ki belőle, hogy az emailt küldted rossz helyre = rossz számra, és itt arról tájékoztatnak, hogy az általad elküldött emailt továbbították az illetékes részlegükhöz, osztályukhoz.... majd az illetékesektől fogsz az eredeti emailre érdemi választ kapni.
..."beadványát megküldtem az ügyben intézkedés kezdeményezésére jogosultsággal rendelkező..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!