Jár vissza valami? (adó)
Figyelt kérdés
éves jövedelmem: 2.036.954 Ft
Levont adóelőleg: 312.643Ft
Adójóváírás: 79.380Ft
Vajon kapok majd vissza valamit?:)
2010. febr. 16. 11:54
1/7 anonim válasza:
Hááát, az én számításaim szerint neked kell fizetned 13.406 ft-ot.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:( Nem is számolom ki, csak kíváncsi voltam mire számoljak...:S
2010. febr. 16. 17:48
3/7 anonim válasza:
Én is kiszámoltam és az én számításaim szerint nem kell majd visszafizetned semmit, sőt 750 Ft járna neked vissza, de az 1000 Ft alatti visszautalásokkal nem foglalkozik az APEH, úgyhogy megnyugodhatsz.
4/7 anonim válasza:
Adójóváírás hány hónapra járt? (rajt van az is az igazoláson)
5/7 anonim válasza:
Igen, ez attól is függ, hogy hány hónapra kaptál adójóváírást, én 12-vel számoltam, úgy jött ki, amit számoltam.
6/7 anonim válasza:
Én úgy tudom magánszemélyenek 100 forint adókülönbözet alatt nem kell megfizetni és nem kap vissza.
Amúgy fizetned kell 13406 Ft-ot. APEH nyomtatványkitöltővel csináltam. Jónak kell lenni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom meddig kaptam jóváírást, de nem egész évben az tuti. :S Ööö az apehos nyomtatványkitöltő tavaly is kihozta hogy 2ezret fizetnem kellene, a könyvelővel meg visszaigényeltünk 90ezret és vissza is küldték... Szóval én ezt már végképp nem értem:D De azért köszi:)
2010. febr. 17. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!