Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kínabol rendeles eseten, ha...

Kínabol rendeles eseten, ha nem haladja meg a megadott osszeghatart a rendelesem, de el akarom adni itthon, akkor is kell vamkezeltetni?

Figyelt kérdés

Van egyeni vallalkozasom, Kinabol akarok rendelni es eladni. Viszont ugy tudom, hogy 45euro alatt nem kell. En nem akarok efolott rendelni, foleg nem elsore. Lehetseges, hogy arusithatom siman, mikor meghozta a postas es kertem szamlat? Az interneten olvastam olyat, hogy a posta vamkezelteti, en ezt hogy veszem eszre es hogy bizonyitom.

Elnezest az ertetlenkedesert?

2015. márc. 16. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Mivel te üzleti céllal rendelsz és kereskedelmi tevékenységet folytatsz neked nem adómentes az import - mivel az magánszemélyekre vonatkozó határ.

Kérdned kell az import vámkezelését a termékeknek.

A 45 EUR egyébiránt 22 EUR.

2015. márc. 16. 11:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Mikor kell kell kernem es hogy? Amikor megjott a posta?
2015. márc. 16. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!