Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Milyen kihelyezett osztálya...

OlivO kérdése:

Milyen kihelyezett osztálya van a NAV-nak Kecskeméten?

Figyelt kérdés
Levelet kaptunk, de a postás nem ért el minket, most két napig izgulok, hogy mit akarnak? Mi Ny-Dunántúlon lakunk, mit akar a kecskeméti NAV tőlünk? Az életben nem voltam Kecskeméten.

2015. febr. 24. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ott van a helyi gestapo,ahová tartoztok.
2015. febr. 24. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Drága első hozzászóló nagyon vicces vagy. A Bács Kiskun megyei igazgatóság van Kecskeméten. Nagy valószínűség szerint nyilatkozattételre hívnak fel egy ügy kapcsán. Pl. hogy xyz cégnél voltál-e alkalmazásban, meddig, stb. Ilyesmik szoktak lenni az eltérő igazgatóságtól érkező megkeresések, nem kell tőle mindjárt megijedni. Ha ijesztő bármiért is, vagy nem érted amikor átvetted nyugodtan keress meg priviben, és segítek értelmezni.
2015. febr. 25. 08:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon meg vagyok ijedve, mert tanúként van rám szükség, valahogy a frász jön rám a bűnügyektől, pedig nem is én vagyok a hibás. Mivel messze van, elég írásban nyilatkozni, de azért rosszul vagyok a gondolattól is, hogy mibe keveredtem?? Muszáj volt elhoznom ma a borítékot, mert nem bírtam nyugodni.
2015. febr. 25. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Nem ellened folyik a vizsgálat, a nav pedig csak adózás ügyében folytat bármilyen vizsgálatot is vállalkozókkal szemben.

Arra figyelj, hogy amit a válaszodban írsz, azt valamilyen hivatalos dokumentummal alá is tudd támasztani!!

Másrészt arra figyelj, hogy amit nem kérdeznek, arról ne beszélj, és akkor gond nem lesz!

2015. febr. 25. 15:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, valami ilyesmi lehet, de egyelőre mivel távol vagyunk, elég írásban nyilatkozni. Régen vettünk valamit a cégtől, évekkel ezelőtt, ezért is a döbbenet. Gondolom, millió embernek eladtak árut, szóval mindenkit megkeresnek, az rengeteg ember. Még sosem volt ilyen ügyem, azért a para. Köszi a választ!
2015. febr. 25. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!