OlivO kérdése:
Milyen kihelyezett osztálya van a NAV-nak Kecskeméten?
Figyelt kérdés
Levelet kaptunk, de a postás nem ért el minket, most két napig izgulok, hogy mit akarnak? Mi Ny-Dunántúlon lakunk, mit akar a kecskeméti NAV tőlünk? Az életben nem voltam Kecskeméten.2015. febr. 24. 19:06
1/5 anonim válasza:
Ott van a helyi gestapo,ahová tartoztok.
2/5 anonim válasza:
Drága első hozzászóló nagyon vicces vagy. A Bács Kiskun megyei igazgatóság van Kecskeméten. Nagy valószínűség szerint nyilatkozattételre hívnak fel egy ügy kapcsán. Pl. hogy xyz cégnél voltál-e alkalmazásban, meddig, stb. Ilyesmik szoktak lenni az eltérő igazgatóságtól érkező megkeresések, nem kell tőle mindjárt megijedni. Ha ijesztő bármiért is, vagy nem érted amikor átvetted nyugodtan keress meg priviben, és segítek értelmezni.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon meg vagyok ijedve, mert tanúként van rám szükség, valahogy a frász jön rám a bűnügyektől, pedig nem is én vagyok a hibás. Mivel messze van, elég írásban nyilatkozni, de azért rosszul vagyok a gondolattól is, hogy mibe keveredtem?? Muszáj volt elhoznom ma a borítékot, mert nem bírtam nyugodni.
2015. febr. 25. 08:58
4/5 anonim válasza:
Nyugi!
Nem ellened folyik a vizsgálat, a nav pedig csak adózás ügyében folytat bármilyen vizsgálatot is vállalkozókkal szemben.
Arra figyelj, hogy amit a válaszodban írsz, azt valamilyen hivatalos dokumentummal alá is tudd támasztani!!
Másrészt arra figyelj, hogy amit nem kérdeznek, arról ne beszélj, és akkor gond nem lesz!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, valami ilyesmi lehet, de egyelőre mivel távol vagyunk, elég írásban nyilatkozni. Régen vettünk valamit a cégtől, évekkel ezelőtt, ezért is a döbbenet. Gondolom, millió embernek eladtak árut, szóval mindenkit megkeresnek, az rengeteg ember. Még sosem volt ilyen ügyem, azért a para. Köszi a választ!
2015. febr. 25. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!