Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ismer valaki NAV e-mail címet?

Ismer valaki NAV e-mail címet?

Figyelt kérdés
ha lehet baranyai kirendeltséget

2015. febr. 23. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
2015. febr. 23. 21:26
 2/14 anonim ***** válasza:
10%
e-mailes bemondásos árulkodásokhoz nem szoktak asszisztálni.
2015. febr. 23. 21:54
 3/14 A kérdező kommentje:
akkor melyikhez szoktak?
2015. febr. 23. 22:21
 4/14 anonim ***** válasza:
22%

Sajnos csak a nyilvános, névvel ellátottakat veszik manapság figyelembe, vagy esetleg más nyomozati fázisokból kiszivárgó információkat.

Sajnos már réges-régen nincs "névtelen" bejelentésekre kapacitásuk. Csak biztos nyomon mennek, ami leellenőrizhető.

2015. febr. 23. 23:41
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Miért lett mindenki lepontozva?

Az én válaszom pl egy "navos" válasz volt, ugyanis ott dolgozik a feleségem, és szerintem csak tudja, ha már az a munkahelye. (:

2015. febr. 24. 08:42
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

Azért, mert itt a tényeket is lepontozzák!

Egyik válaszom a "Nálatok milyen műszakbeosztás van?" kérdésre, 20%-os lett... :-)

2015. febr. 24. 10:08
 7/14 A kérdező kommentje:

Én folpontoztalak titeket :)

Kossz a választ.

Mindenesetre névvel nem fogom folnyomni az illetot pedig már vagy 10 éve nem ad számlát szinte senkinek.

2015. febr. 24. 15:42
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

Hát akkor meg mi félni valód van ha ő a hunyó?

Talán nincs gerinced?

Az sem probléma, de akkor ne akarj embereket névtelenül feljelentgetni.

2015. febr. 24. 15:47
 9/14 A kérdező kommentje:

Még szép hogy o a hunyó ki más lenne?:)

Inkább azoknak az embereknek nincs gerince ,akik ezt már évtized elnézik az ilyeneket meg a tobbi hasonlót!

És azért akartam névtelenul mert nemszándékozom további konfliktust az illetovel ,de még lehet hogy igy is megteszem...

Nem értem ha még a rendorségnel is lehet anonym feljelentést tenni akkor a NAV -nál mért nem.

2015. febr. 24. 16:17
 10/14 anonim ***** válasza:

"ha még a rendorségnel is lehet anonym feljelentést tenni akkor a NAV -nál mért nem."

A rendőrségnél sem úgy működik hogy hogy felhívod a 107-et és mondod hogy "Mucsaröcsögén jóska pista füvet termeszt" aztán lecsapod a telefont, ők meg majd kivezénylik a címre a tek-et

2015. febr. 24. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!