PayPal összegek után kell adózni?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van hogy aliexpresses termékeket adok el eBayen, és abból van nekem hasznom, és az összegeket paypal számlámra kapom. Az összegek után csak akkor kell adóznom ha kiutálom számlára?2015. febr. 23. 10:26
1/5 anonim válasza:
a paypal-ra nincs rálátása nav-nak úgy tudom, ha számlára átkerül akkor már nyilván van.
Én mondjuk csak fizetek néha paypalról, oda nem jön pénz nekem.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Bár szerződés van az Unicredit a PayPal-el, nem tudom hogy mennyire befolyásolja.. Számlát nem kötöttem össze vele, Payoneer van csak. Szerintem max az Unicredit ami kiadhatja, bár kétlem hogy ki adná csak úgy az adataimat ha nem kéri a NAVocska. Főleg ha nem utalom ki a pénzeket rendes számlára.
2015. febr. 23. 11:09
3/5 anonim válasza:
Nem kell kiadnia, mivel a Navnak hozzás férése van tavaly januártól, minden számlához. Számla nyitás után 2 órával már tudnak róla.
Szóval erre ne alapozz :D
4/5 A kérdező kommentje:
Mivel nincs számlám összekötve a PayPal-al hogy férnének hozzá?
2015. márc. 1. 15:37
5/5 anonim válasza:
Az elég érdekes, mivel egy idő után a paypal felfüggeszti a számlád, ha nincs bankkártya hozzá rendelve. Asszem 3-4 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!