Ha rendelek valamit az eBayről, Kínából kell utána valami adót fizetnem amikor kihozzák, vagy csak annyit amennyit az eladónak fizettem?
Figyelt kérdés
ePackettel rendelnék Kínából valamit a szállítás 1$ de nem tudom mikor kihozzák kell e valami plusz költséggel számolnom.2015. febr. 19. 07:42
1/3 anonim válasza:
Az árától függ. Idén nem tudom, változott-e, de előtte 22 euró felett kellett áfát fizetni. Illetve vámot is kell fizetni egy ennél nagyobb összeghatár felett. De nem akkor, amikor kihozzák, hanem ki sem hozzák, amíg ki nem fizeted a terheket. Tehát előbb megkeresnek téged levélben, emailben
2/3 anonim válasza:
van vám, de ezt a kínaiak nem szeretik hangoztatni. 260 eur telefonra pl 80 eur a vám.
3/3 anonim válasza:
Ebay, ne félj, számla nem lesz a dobozban, előtte Paypalon fizetsz amit az állam bácsi szintén nem lát és végül pedig a dobozra "Ajándék" matrica van, tehát semmikép..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!