Miért nem kaptam a NAV-tólpapírokat az adónyilatkozathoz?
Már 3 éve dolgozom diákként, a szüleimmel együtt lakom, akik azt állítják, hogy a NAV nem küldött sem nekik, sem pedig nekem papírokat az adózáshoz. Eddig minden évben megkaptam rendesen, az egyszerűsített bevallást szoktam kérni, aminek határideje idén febr. 16. Eddig vártam, hátha csúsznak vele, mivel tavaly az egyszerűsített bevallást is 1 hónap késéssel küldték és még el is rontották.
Meg is feledkeztem az egészről, de tegnap este vettem észre, hogy holnap 16-a és még mindig nem jött boríték.
Mi a teendő ebben az esetben? Miért nem kaptam tőlük nyomtatványokat?
Miért nem kaptál tőlük borítékot ?Nem tudom, de a helyi kirendeltségen hozzá lehet jutni, ugyanitt le is lehet adni a kitöltött nyomtatványt, valamint Ügyfélkapus regisztráció esetén online is belehet küldeni.
Holnap sűrű napod lehet.
Nem online küldtem be tavaly, közben meglett az idei is egy kis kutatás után a cipős szekrény mögé becsúszva, azaz a szüleimnek nem volt igaza és mégis csak küldték csak őket nem igazán foglalkoztatta a dolog, sajnos eléggé trógerek, hogy finoman fogalmazzak.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, holnap elég lesz csak a postára beszaladnom! :)
Már miért lennék bambula? Talán azért, mert azután, hogy azt mondták nem érkezett semmi ilyesmi, átkutattam a hátat - sajnos utólag kiderült nem eléggé - és kétségbeesésemben feltettem a kérdést?
Mivel nem ismerted az előzményeket és feltételezem a kérdést sem olvastad el részletesen, így a hozzászólásodnak nem sok értelmét látom, akár meg is tarthattad volna magadnak a véleményed!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!