Másnak is kevesebb van a "borítékban"? Annyira beharangozták, hogy az új adótörvények után "több marad a borítékban", hogy nekem ez mínusz 10. 000 Ft-ot jelentett.
Figyelt kérdés
Hogy van az, hogy kevesebb fizetést kaptam mint tavaly?2010. febr. 10. 20:47
1/9 anonim válasza:
Hát igen. döbbenet!!!!
a férjem melóhelyén mindenkinek leesett az álla a "szuperbruttósítás" miatt. Simán 10000rel kevesebb volt a fizetése.
Nem értem, nem ezt harangozták be.
2/9 anonim válasza:
Hát igen. Épp ma beszéltem erről anyummal és ő neki kemény 1300 ft-tal lett több a fizuja.
3/9 anonim válasza:
A férjem 16.000-rel többet kapott:-))
4/9 anonim válasza:
Bizony-bizony, azt nem mondták, hogy 300000 Ft bruttótól jár jól a dolgozó. Aki alatta keres az mind szopik.
5/9 anonim válasza:
Csatlakozom: pedagógusként minusz 10 ezer az előző hónaphoz képest!
6/9 anonim válasza:
Nem. Plusz 16ezer nekem és a férjemnek is:)
7/9 anonim válasza:
Nekem plusz 6, de csak azért mert tavaly nem kértem az adójóváírást(csak utólag), most meg havonta.
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor már megint az járt jól, aki amúgy is jól keres. Bruttó 200-ból nettó 100-at viszek haza. :( Elkeserítő.
Köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 11. 10:06
9/9 anonim válasza:
Első vagyok, de azért hozzáteszem, hogy párom havonta 15000 adójóváírást kér (vagy ne kér, nem tudom), ezért kevesebb neki.
remélem jövőre ezt mind vissza tudjuk igényelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!