Mi a pontos neve ennek az adózás nemnek?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom van EVA és a KATA, mint önálló adózó rendszer (vállalkozónak). Olyanról is hallottam, hogy kérhetek egy egyéni adószámot, ami alapján bejegyeztethetem azt, hogy mivel "foglalkozom" - ez alapján állítok ki számlát és a következő évi adóbevallásnál befizetem az adót (természetesen a könyvelő által kitöltött adóbevallás szerint)
Ha bemegyek a NAV-ba, pontosan mit kell kérnem? Mi ennek az adózó nemnek a neve? (van főállásom és mellékesként szeretnék 'nem vállalkozói' szinten, de számlát leadva plusz bevételre szert tenni)
Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 3. 11:51
1/1 anonim válasza:
Adószámos magánszemély. 7-es adószám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!