Kell adót fizetni támogatás-adomány után?
Egy saját internetes vállalkozást(Wordpress segítségével) akarok elindítani,amin keresztül segítenék az embereknek múltbeli sebeket begyógyítani,függőségeket kezelni,megtalálni saját magukat stb. Ehhez a vállalkozáshoz azonban tőke(költségek+adójárulékok) kell viszont munkanélküli vagyok.
Az az ötletem támadt,hogy youtube segítségével már el kezdeném a videókat csinálni,amiből az emberek tanulhatnak és adomány alapon bejöhetne a tőke,amivel már el tudnám kezdeni a vállalkozást.A becsületesség számomra nagyon fontos érték,ezért csakis legális úton vagyok hajlandó rendezni ezt a "problémát".
Ingyenes blogot már csináltam,ahol fel tudnám tüntetni a bankszámlámat/nevemet. Értelemszerűen a youtube segítségével lenne lehetőség a blogomat megnézni.(Videó leírásnál a linket elhelyezni)
Ez az adomány teljes mértékben az egyéntől függne,ő döntené el milyen mértékben támogatna. Semmilyen +,előny nem járna a támogatásért.Majdnem olyan,mintha hajléktalanul kint állnék és kiraknám a műanyag poharamat csak annyi különbséggel,hogy én adok is nagyon értékes infot+vállalkozás elindításához használnám.
Előre köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!