Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ebay eladó küldött számlát....

Ebay eladó küldött számlát. Szerintetek igazi?

Figyelt kérdés

Kitakertam ezt-azt. (pl: nevemet, címemet...) csak olyat ami nem fontos!

Van egy szám, be is kereteztem azt részt. Az lehet az ő azonosítója, vagy ez haszontalan cetli csak?

[link]

2015. jan. 20. 18:24
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem érdekel mennyi a bírság!

Írtam, hogy csak akkor adnék el ha legálisan megy.

De ennyi erővel szólhatnál a vaterások 60%-nak.

Ugyanis kb. ennyi eladó van ott aki nem ad számlát és nem használt dolgot árul.

2015. jan. 22. 01:48
 22/27 anonim ***** válasza:

Büntetik őket rendesen, tavaly 15 milliárd büntit veretek rájuk...

Gondolom, hogy nem érdekel, de a lényeg, amit csinálsz nem legális. Ha elkapnak érte, nem fogják elhúzni évekig, hanem kimennek a lakásodra és foglalnak. Amiről nincs számla, hogy valaki másé, azt a úgy tekintik, hogy a tied. És viszik.

2015. jan. 22. 19:48
 23/27 A kérdező kommentje:

Mond már meg nekem, hogy mi nem legális amit csinálok? És, hogy miért fognak elvinni mindent a lakásomból???

Mondta, hogy kereskedni szeretnék de előbb ehhez engedélyt akarok szerezni. Ez lenne a nem legális?

Amúgy ha meg ekkora a szád akkor jó lenne ha szétnéznél vaterán!

Rohadt sok eladó van aki több tucat terméket rak fel és azokat árulja!

Ja igen, és az 5000 Ft-os cuccukat 1500-ért lehet beszerezni ebay-on.

Na akkor velük mi van, hogy évek óta nem büntetik őket?

Engem meg azért megfognak mert legálisan akarok majd üzletelni/ kereskedni?

2015. jan. 22. 20:10
 24/27 anonim ***** válasza:

Olvasd már vissza, amiket írtál. Nincs vállalkozásod, hogyan adnál számlát?

Te magad írtad, nem tudsz adni számlát.

Nekem hiába próbálod bizonygatni, hogy hány embernek nincs papírja és árul.

Tavaly óta a Nav számára minden bankszámla látható. A vaterának tavaly óta pedig lejelentési kötelezettsége van a Nav felé, mivel jutalékot szed. Név szerint el van mondva a Nav-nak, ki, mennyiért, és mit árult.

Ha új dolgot árul, és nincs cége, akkor megbukik. Előbb-utóbb. 2 év múlva a kutya se fog ott árulni. Pont ezért.

2015. jan. 22. 20:40
 25/27 anonim ***** válasza:

Ja és ne írogass privátot, engem nem kell meggyőzni, tartogasd ezt a Navnak.

A másik vigyázz kit és hogyan rágalmazol, mert 2 év szabadságvesztés a jutalom érte. Főleg ne egy nyilvános fórumon.

2015. jan. 22. 20:43
 26/27 anonim ***** válasza:

Hogy engem minek hívsz leszarom, 2 év azért, mert azt állítod, hogy a Vaterán árulok 60% adócsaló.

Kezdésnek egy értelmező szótárt vegyél, ne vállalkozást indíts.

Btk, szerint simán beperelhetlek, mert "fogyatékosnak" neveztél, lehet meg is teszem. :D

A büntetőjogban a rágalmazás egy szabadság és emberi méltóság elleni bűncselekmény. A rágalmazás vétségét követi el, aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ.[1]

A rágalmazás esetén helye lehet a valóság bizonyításának, ha a tény állítását, híresztelését, illetve az arra közvetlenül utaló kifejezés használatát a közérdek vagy bárkinek a jogos érdeke indokolja.[2]

2015. jan. 23. 13:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Semmi baj, majd a moderátorok intézkednek.
2015. jan. 23. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!