Ebay eladó küldött számlát. Szerintetek igazi?
Kitakertam ezt-azt. (pl: nevemet, címemet...) csak olyat ami nem fontos!
Van egy szám, be is kereteztem azt részt. Az lehet az ő azonosítója, vagy ez haszontalan cetli csak?
Nem érdekel mennyi a bírság!
Írtam, hogy csak akkor adnék el ha legálisan megy.
De ennyi erővel szólhatnál a vaterások 60%-nak.
Ugyanis kb. ennyi eladó van ott aki nem ad számlát és nem használt dolgot árul.
Büntetik őket rendesen, tavaly 15 milliárd büntit veretek rájuk...
Gondolom, hogy nem érdekel, de a lényeg, amit csinálsz nem legális. Ha elkapnak érte, nem fogják elhúzni évekig, hanem kimennek a lakásodra és foglalnak. Amiről nincs számla, hogy valaki másé, azt a úgy tekintik, hogy a tied. És viszik.
Mond már meg nekem, hogy mi nem legális amit csinálok? És, hogy miért fognak elvinni mindent a lakásomból???
Mondta, hogy kereskedni szeretnék de előbb ehhez engedélyt akarok szerezni. Ez lenne a nem legális?
Amúgy ha meg ekkora a szád akkor jó lenne ha szétnéznél vaterán!
Rohadt sok eladó van aki több tucat terméket rak fel és azokat árulja!
Ja igen, és az 5000 Ft-os cuccukat 1500-ért lehet beszerezni ebay-on.
Na akkor velük mi van, hogy évek óta nem büntetik őket?
Engem meg azért megfognak mert legálisan akarok majd üzletelni/ kereskedni?
Olvasd már vissza, amiket írtál. Nincs vállalkozásod, hogyan adnál számlát?
Te magad írtad, nem tudsz adni számlát.
Nekem hiába próbálod bizonygatni, hogy hány embernek nincs papírja és árul.
Tavaly óta a Nav számára minden bankszámla látható. A vaterának tavaly óta pedig lejelentési kötelezettsége van a Nav felé, mivel jutalékot szed. Név szerint el van mondva a Nav-nak, ki, mennyiért, és mit árult.
Ha új dolgot árul, és nincs cége, akkor megbukik. Előbb-utóbb. 2 év múlva a kutya se fog ott árulni. Pont ezért.
Ja és ne írogass privátot, engem nem kell meggyőzni, tartogasd ezt a Navnak.
A másik vigyázz kit és hogyan rágalmazol, mert 2 év szabadságvesztés a jutalom érte. Főleg ne egy nyilvános fórumon.
Hogy engem minek hívsz leszarom, 2 év azért, mert azt állítod, hogy a Vaterán árulok 60% adócsaló.
Kezdésnek egy értelmező szótárt vegyél, ne vállalkozást indíts.
Btk, szerint simán beperelhetlek, mert "fogyatékosnak" neveztél, lehet meg is teszem. :D
A büntetőjogban a rágalmazás egy szabadság és emberi méltóság elleni bűncselekmény. A rágalmazás vétségét követi el, aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ.[1]
A rágalmazás esetén helye lehet a valóság bizonyításának, ha a tény állítását, híresztelését, illetve az arra közvetlenül utaló kifejezés használatát a közérdek vagy bárkinek a jogos érdeke indokolja.[2]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!