Adóelőleg -nyilatkozat a 2015. évben a családi kedvezmény érvényesítéséről. A 3. Pontban mit kell x? Br.118. 000 ft, a fizum és egy gyermekem van, aki után én érvényesítem a családi kedvezményt (pont)?
Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 08:21
1/1 anonim válasza:
Nálam a 3. pont:
"Nyilatkozom, hogy jogosult vagyok a családi kedvezményt Magyarországon érvényesíteni, külföldi államban a jövedelmem után azonos vagy hasonló kedvezményt nem veszek (vettem) igénybe."
Ha erre gondoltál, és nem kaptál külföldről olyan gyermekek után járó ellátást, ami a "családi pótlékot" váltja ki, akkor jogosult vagy Mo-n csp-re és ez által családi kedvezményre is. Tehát a kockába egy X!
A kérdésed második részét nem tudom hova elhelyezni, és nem látom benne a kérdést?
Halkam súgom meg: Nem minden munkáltató használja a NAV honlapról letölthető formanyomtatványt, mivel annak használata nem kötelező, csak egy ajánlás.
Tehát nem biztos, hogy a 3. pont mindenkinél ugyanazt tartalmazza...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!