Könyvelők nem tartottam be a határidőt, megnyúz a nav?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
A karácsonyi őrületben elfelejtettem a tárgyhó 4.napjáig beküldeni a PTGSZLAA adatszolgáltatási nyomtatványt.
Mennyire veszik komolyan?
Kapok büntit?
Sokat?
6db számláról van szó egyébként.Küldjem bve most,vagy mi legyen?
(saját könyvelőm külföldön siel,majd csak január első hetében jün haza,őt nem tudom megkérdezni)
Köszönöm a segítségeteket.
boldog új évet mindenkinek!
2014. dec. 28. 12:16
1/2 anonim válasza:
Minél előbb küldd be, és konzultálj a könyvelőddel! Ha kapnál valamit akkor is van rá megoldás!
2/2 anonim válasza:
Nem nyúz meg. Add be amint tudod és kész. Nem hiszem hogy nagy probléma lenne belőle, adóhiányt nem okoztál, adatszolgáltatási kötelezettséged még csak nem is mulasztottad el - már ha beküldöd - hanem csak késve teljesítetted.
Nem valószínű hogy ebből gond lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!