USA-ból rendeltem vitaminokat 93 dollárért. Hogyhogy nem kellett ÁFA-t fizetnem?
Én is erre tippeltem, hogy egyszerűen csak "nem törődtek vele", de gondoltam, hátha van valami, amiről nem tudok. :D Ezek szerint legközelebb is számítanom kell rá, hogy megfizettethetik az ÁFA-t...
Köszi a választ!
Sokszor a csomag simán átcsúszik a vámon, mert nem kiemelten ellenőrzött országból jön a csomag.
De ha expressz csomagot rendelsz azt mindig ellenőrzik.
Szerencséd volt, de becsületből még befizetheted magadtól :D
Es mar meg is kaptad a csomagot?
"Az EU vámterületén kívülről érkező küldemények esetében magánszemélyek közötti forgalomban 45 euró értékig, kereskedelmi forgalomban (ideértve a magánszemélyek által külföldi cégtől megrendelt árukat is) 22 euró értékig vám- és áfa-mentes a küldemény. Az ezeket meghaladó összeg esetén 150 euró értékig vámmentes a küldemény, de 27 % ÁFA terheli."
Az USA-elado pedig nem rak ra adot, mert kulfoldi a vevo.(marmint te szamitasz kulfoldinek az elado szempontjabol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!