Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol tudom lekérdezni az előző...

Hol tudom lekérdezni az előző munkahelyeim listáját?

Figyelt kérdés
A főnököm kérte hogy vigyem be neki az előző munkahelyeim hivatalos listáját. Ausztriában dolgozom, itt a betegbiztosító (TB) adja ki ezt, de fogalmam sincs otthon hol kell kérni. Potyára nem akarok odamenni ha nem ott kell, ezért szerettem volna utánaérdeklődni, de hiába googliztam rá, semmi értelmeset nem találtam. Légyszi aki csinált ilyesmit vagy hallott róla ossza meg velem. Köszönöm!

#társadalombiztosító #előző munkahelyek #korábbi munkahelyek
2014. okt. 15. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Az OEP nyilvántartja minden bejelentett munkahelyedet.
2014. okt. 15. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor itthon is így működik. Erről akartam meggyőződni mielőtt nekiindulok. Köszönöm!
2014. okt. 15. 17:25
 3/4 Enikő64 ***** válasza:
57%
Ügyfélkapu igénylése ingyenes-az Okmányirodában kell igényelni,ha megvan a személyes Ügyfélkapu hozzáférésed,bármikor lekérdezheted,a TAJ számoddal.
2014. okt. 15. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
nekem a nyugdíjfolyósító adta ki ezt pár éve, nem az oep
2014. okt. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!