Sorompó kérdése:
A munkaltatonak mennyi jarulekot kell fizetnie egy munkavallalo utan?
Figyelt kérdés
ugy szeretnek foallast, hogy nem jarok dolgozni, es a fizetes sem kell. Csak kell egy bejelentett foallas. viszont utanam akkor a munkaltato fizeti a jarulekot, es meg nekem is kell fizetni, ugye. ez senkinek nem jo, ha valojaban nem vegzek munkat. szoval mennyi lenne a jarulek,amit a munkaltatonak kell fizetnie?2014. okt. 11. 17:27
2/7 A kérdező kommentje:
kösz!
2014. okt. 11. 18:27
3/7 anonim válasza:
1.
Ez csak a bérből levont járulékok, ezen kívűl még van vagy 30000.- amit a munkáltató fizet.
4/7 anonim válasza:
A munkáltató külön fizet utánad 27%-os szochot és 1.5% szakképzési hozzájárulást.
Ezen kivül a bruttó béredből vonják az adót ami 16%, a nyugdíjjárulékot ami 10%, egészségbiztosítási járulékot ami 7% és munkaerő piaci járulékot ami 1.5%.
5/7 anonim válasza:
Igazából olyan nincs, hogy főállásod van, és nincs fizetésed. A minimálbért meg kell adni. Ez esetben a munkáltató havi teljes költsége 130428 forint, amiből te kézhez kapsz 66483 forintot (ha semmiféle támogatás egyik oldalról sem jár). De pontosan ez az első linken is tökéletesen le van írva, nem értem, miért lett lepontozva, meg miért kell hozzátenni, hogy "de még x összeget fizetni kell", mikor a link alatt pontosan ott van minden, amit fizetni kell.
6/7 anonim válasza:
Igazad van utolsó, nem figyeltem arra a sorra.
7/7 A kérdező kommentje:
oke! Kosz a valaszokat.
2014. okt. 12. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!