Mikor küldi a pénzt az APEH?
Figyelt kérdés
Még tavaly ősszel kaptam értesítést, hogy visszajár nekem kb. 9000 Ft. Korábban úgy volt, hogy én tartozom nekik, de aztán rájöttek, hogy rosszul számoltak. Érdemes reklamálnom a pénzért?2010. jan. 19. 00:01
1/7 anonim válasza:
Nem küldenek pénzt vissza automatikusan, ki kell tölteni egy formanyomtatványt a visszaigényléséhez.
2/7 A kérdező kommentje:
Hú, ezt nem tudtam, köszönöm! Várhattam volna a pénzre az örökkévalóságig... Persze nekem 8 napon belül be kellett volna fizetnem a tartozást...
2010. jan. 19. 00:26
4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg azt meg tudnád mondani, hogy az APEH honlapjáról letölthető -e ez az adatlap? Böngészem már egy jó ideje, de nem találom.
2010. jan. 19. 00:38
5/7 anonim válasza:
Ez a 1017-es átvezetési és kiutalási kérelem. Először a keretprogramot kell kitölteni, majd a nyomtatványt magát. Tudnod kell azt is, hogy milyen adónemből kéred vissza. Ez rajta van az egyenlegközlőn, amit kaptál.
6/7 anonim válasza:
Ja és beérkezéstől számított 30 nap elteltével utalnak csak.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2010. jan. 20. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!