Szerintetek ez megfelelő fellebbezés? Sürgős, megbüntettek használt pendrive árusításáért és a fellebbezésben kellene hozzáértő segítség!
fellebbezést
terjesztem elő, mert az Ön által kiszabott 100.000 Ft-os bírság számomra elfogadhatatlan.
Kérem, vegyék figyelembe anyagi helyzetem, illetve hogy munkahelyemen is csak próbaidőn tartózkodom, ahol a nettó fizetésem 70.000 Ft. Ugyan közös háztartásban élek szüleimmel, azonban megélhetési költségeim miatt (élelmiszer, telefonszámla, rezsi) sem tudnám hosszú időn belül kifizetni a kiszabott összeget, főképp nem a határozat jogerőre emelkedésétől számított 15 napon belül. Továbbá irreálisan nagynak vélem az Ön által megelőző célt szolgáló bírságot, tekintve hogy ez volt az első alkalom.
Mindezeken felül szeretném felhozni mentségemnek, hogy az oldal, ahol hirdettem (OLX) rengeteg
enyémhez hasonló hirdetést tartalmaz, amely engem befolyásolt, ráadásul az oldal nem hívja fel a hirdető figyelmét erre az alapvető adózói kötelezettségre. Így joggal hihettem azt, hogy a már tulajdonomban lévő régi pendriveokat árusíthatom.
Ezért kérem, mindezek fényében vizsgálják felül a határozatban szereplő bírság összegét.
Gondolom NAV büntetés, mert a kollégának hogy, hogy nem 2-300 használt pendriveja volt és elfelejtett adózni utána.
A fellebbezés nagyon jó, jót fognak rajta röhögni a NAV-nál, mikor rányomják a nagy "ELUTASÍTVA" pecsétet.
Tök fölösleges fellebbezni, mert nem érdekli őket a nyomorod, de ha már próbálkozol akkor javaslom olyanra bízd a fellebbezés megírását, akinek 85 felett van az IQ-ja és nem ilyen hülyeségeket ír bele, hogy az OLX nem hívta fel a te kis figyelmedet erre meg arra...
Ha méltányosságot akarsz akkor ne egy ilyen flegma levelet fogalmazz meg.
Az hogy az olx en mások mit csinálnak senkit nem érdekel, az sem, hogy ez volt az első alkalom (ki hiszi el??) te buktál bele, a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!