Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Álláskeresési ellátást kapok,3...

Álláskeresési ellátást kapok,3 hónapig. Ha közben találok munkahelyet, akkor ha nem használtam ki a 3 hónapnyi pénzt, akkor később újra kérhetem, vagy újból meg kell lenni a 200 napnak stb?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
De minek is akarod igénybevenni, ha már van munkád?
2010. jan. 18. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
A "fennmaradó" napjaid hozzászámolódnak az újonnan szerzett napjaidhoz. Ha pl volt 200 bedolgozott napod, és csak 45 napig voltál segélyen, mert közben elhelyezkedtél, akkor csak 100 napot vonnak le, 100 napod megmarad, és azzal együll kell újból 200 napodnak lenni. Tehát ha 3 hónap pár napot dolgozol, újból meglesz a 200 napod. Feltéve, ha a fennmaradó 100 napod az újbóli számításkor 4 éven belüli munkaviszonyból származik.
2010. jan. 19. 07:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, értem. Az első válaszolónak, meg csak annyit, hogy nincs munkahelyem, mint ahogy írtam is.
2010. jan. 19. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!