Mit tegyek a fekete könyvelésemmel?
"és hagyják JÓL keresni!"
Ahha! Tehát nem kenyérre, hanem kalácsra kell a pénz, amit a többiektől ellopsz! (vagy elcsalsz...)
Még rosszabb...
Az a baj, hogy fordítva ülsz a lovon. Ez itt Kelet-Európa.
Akkor neked jut a kenyér és a víz. A gyerekeid hálásak lesznek, hogy ilyen életképes szülőt adott nekik a sors.
Szerinted ez az állam mennyit lop el tőled? Nem akarsz belőle valamit visszavenni?
Az állam mennyit lop el? Mesélj, milyen adóterhei vannak egy átlag vállalkozásnak?!?
Szerintem te ülsz fordítva. Tudod az állam azért adóztatja (túl) alkalmazottainkat, mert a hozzád hasonló adócsaló vállalkozóktól nem tudja a szükséges adókat beszedni.
Ha nem csalnád el az adót kalácsra, a többségnek is több jutna kenyérre... De nem. Te lopott pénzből eszed a kalácsot, míg másnak kenyérre sem jut. És mivel ezt nem tudod büszkén felvállalni a gyerekeid előtt, jön az ideológia, hogy téged is meglop az állam, és tolvajtól lopni nem is igazából bűn... ugye?
(Az én történetem más. Én vállalkozok, és tisztességesen adózok. De ez nem tartozik ide.)
"Én vállalkozoK, és tisztességesen adózoK."
Látom, magyarul mégsem sikerült tisztességesen megtanulnod.
Meséld el nekem, a milliárdos EU pénzek is azért mennek ki talicska-számra a Kzgp Zrt-nek, mert a kisvállalkozók nem szeretnek adózni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!