Minden jövedelem után kell adózni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A lényeg: májusban elkezdtem egy TÁMOP-os tanfolyamot, mezőgazdász körben. Mivel nem vagyunk sehova bejelentve ( TB-t mi fizetjük magunk után, munkaügyre kell járnunk jelentkezni), azt mondták, adóznunk se kell azután a jövedelem után, amit kapunk. Ez napi 2800 forint, heti fizetésben, ekkor csak egy átvételi elismervényt kell aláírnunk, a pénzt készpénzben, borítékban kapjuk meg, és ennyi. Más papírt arról mi nem kapunk, hogy hétfőnként felvesszük a fizut.
A kérdésem: egy így legális? Nem kellene minden bevétel után adózni?
2014. aug. 15. 20:11
1/1 anonim válasza:
Ez nem fizetés, hanem jövedelempótló segély vagy hasonló néven van feltüntetve,és azért jár mert a tanfolyam ideje alatt nem tudsz munkát vállalni, szerintem. Valószínűen vonnak le belőle valamennyi adót, ezért nem kell fizetni, ha azt mondták hogy nem kell fizetned, szerintem ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!