Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Minden jövedelem után kell...

Minden jövedelem után kell adózni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A lényeg: májusban elkezdtem egy TÁMOP-os tanfolyamot, mezőgazdász körben. Mivel nem vagyunk sehova bejelentve ( TB-t mi fizetjük magunk után, munkaügyre kell járnunk jelentkezni), azt mondták, adóznunk se kell azután a jövedelem után, amit kapunk. Ez napi 2800 forint, heti fizetésben, ekkor csak egy átvételi elismervényt kell aláírnunk, a pénzt készpénzben, borítékban kapjuk meg, és ennyi. Más papírt arról mi nem kapunk, hogy hétfőnként felvesszük a fizut.

A kérdésem: egy így legális? Nem kellene minden bevétel után adózni?

2014. aug. 15. 20:11
 1/1 anonim válasza:
Ez nem fizetés, hanem jövedelempótló segély vagy hasonló néven van feltüntetve,és azért jár mert a tanfolyam ideje alatt nem tudsz munkát vállalni, szerintem. Valószínűen vonnak le belőle valamennyi adót, ezért nem kell fizetni, ha azt mondták hogy nem kell fizetned, szerintem ne aggódj!
2014. aug. 21. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!