Dohányárunál ha valamit tévesen számláznak a kasszában azt lehet e vevői visszaáruként (ha jó ez az elnevezés) úgymond kiütni a pénztárgépből?
Hülye voltál mert nem mondtad hogy mit kérsz. Az eladó nem tud olvasni a gondolataidban. Ebből kiindulva persze az következik hogy ő is gyökér volt, mert nem kérdezte. Trafikos alkalmazottként kérem hogy nyissátok ki a szátokat, de még jobban a szemeteket, és nézzétek meg hogy mit kaptok. Néha úgy kell kitalálni hogy mit akar a vevő, ha sok a storno akkor lebasz a főnök, nem működik a terminál, van kismillió szabály amit be kell tartani és tartatni a vevőkkel (pl. Ő kitalálja hogy nem érdekli, és ő nyitva hagyja az ajtót, mert kinn van a gyerek, aki kidüllett szemekkel áll az ajtóban és néz befele, vagy hisztizik hogy be akar jönni. Akkor mi a sz*rnak van fent a fólia ha nyitva hagyják az ajtót? Kérdem én. Őt nem érdekli a büntetés. Persze, mert nem ő fizeti ki. Aztán jönnek az ügyeskedők hogy ő nem 10.000-est adott haem 20.000-est, meg nem adtam neki vissza, rosszul adtam vissza, valakinek nem tetszik a kép a cigarett hátulján, adjak másikat, ami nem gond de volt már aki elvárta volna hogy nyissak föl egy másik kartont. Akkor ennek adjak hitelt, annak adjak hitelt (10-20 ft belefér, jattot is kapunk annyit), ettől vegyek meg valamit (volt már könyvtári könyv, sony fülhallgató, állólámpa, parfüm, ékszerek, ), annak adjak egy szál cigit. 30.000 ft-al indítasz, aztán mindenki téged néz pénzváltónak, 20.000-el fizetnek egy cigiért, és ha nem tudsz visszaadni akkor annyit mondanak hogy fel kell készülni. És mire? Mennyi pénz legyen a váltóban? 40000? 50000? Akkor bejönnek egymás után 4-en húszezressel és ugyanott vagy.
És nektek csak annyit kell tenni hogy kinyitjátok a szátokat, és elmondtok egy szép magyar mondatot. De ha sokat jártok arra, úgyis megjegyezzük hogy mi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!