Mit lehet tenni ha a könyvelo cég elkeveri a kft gondosan idorendi sorrendbe összerakott bizonylatait?
ugy ertem hogy nem találják teljes káosz L betuvel kezdodo ócsó szolgáltató
most derült ki hogy a februari marciusi leveleim a szamlakkal felbontatlanok de a 2013-as abev es merleg sincs leadva
azt hogy valtok nem oldja meg minden problemat attol meg a bizonylatok elvesztesevel tobb szazezres kart is okozhatnak nekem
valtas az valoszinu
de lehet polgari per is muszaly lesz
Sűrgős váltás.... Sos de válogasd meg kihez mégy....
Én az ilyen esetekre sajnos kénytelen voltam eljárás rendet kidolgozni, mert sajnos az ilyen occsó könyvelőknél általában ez a vége.... :S
Fel sem fogom az ilyen hogyan történhet meg. A szerződésetekben mi van ezzel kapcsolatban? Felelősségvállalás stb...
Azt nem is értem mi az hoyg lekeveri illetve azt sem igazán hogy nem adja be a mérlegeket. Nem igazán tudsz mit tenni ki kell taposni belőlük egy nyilatkozatot ahol elismerik hogy ők vesztették el, illetve esetleg nincs egy átvételi bizonylatod a dokumentumokról amivel tudod ezt igazolni?
A mérlegnél egyéb esetben nem bántás, de nem is tűnt fel neked hogy nem hívtak be aláírni és átbeszélni a 2013 évi zárást?
utolsó igazad van tényleg az ócsóság miatt kerultem ilyen helyzetbe, de megtanultam a leckét.
azt hittem hogy azon az 5-10 bejovo szamlan
es a havi mindig egyetlen 1 darab kimeno szamlan nem lehet mit elrontani! tévedtem
a hónapok nagy reszeben csak 2-3 db szamlam van 1 kimeno 1-2 bejovo
annyit csak meg hogy ahol normalis dijat fizettem ca 20+afa korul ott sem adtak le a merleget oktoberben 23an jott a 60eft-os birsag emiatt es utanna mentem at az ócsóhoz ahol a konyvelonek adtam egy 20-ast a potlasert.
ja es az elozonel volt felelossegbiztositas meg sem fizette ki az ugyvezeto valamit mellebeszelt hogy oruljek hogy csak ennyi meg hogy o meg a felelossegbiztositast nem hasznalta es nem is akarta, pereljem be polgari peres uton, stb...
Amikor eljottem toluk alairattak velem egy papirt hogy semmi kovetelesem nincs felejuk aztan adtak oda a papirjaimat.
Most is valtanom kell és mit tudok tenni ellene ha esetleg ugyanilyen pairral jon a L-el kezdodo es Sz-el vegzodo ócsó szolgáltató?
vagy ügyvéddel menjek egybol?
UTOLSÒNAK:
a 2013-as év rendbetételével kapcs. ha vállalná
keressen meg kérem privátban, köszönöm
az ár nem szempont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!