Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit lehet tenni ha a könyvelo...

Mit lehet tenni ha a könyvelo cég elkeveri a kft gondosan idorendi sorrendbe összerakott bizonylatait?

Figyelt kérdés

#könyvelés #bizonylatok
2014. júl. 15. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
könyvelőt váltani.... De hogy érted hogy elkeveri, lehet hogy csak más szisztéma szerint rendezi.
2014. júl. 15. 15:48
 2/7 A kérdező kommentje:

ugy ertem hogy nem találják teljes káosz L betuvel kezdodo ócsó szolgáltató

most derült ki hogy a februari marciusi leveleim a szamlakkal felbontatlanok de a 2013-as abev es merleg sincs leadva

azt hogy valtok nem oldja meg minden problemat attol meg a bizonylatok elvesztesevel tobb szazezres kart is okozhatnak nekem

valtas az valoszinu

de lehet polgari per is muszaly lesz

2014. júl. 15. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Sűrgős váltás.... Sos de válogasd meg kihez mégy....

Én az ilyen esetekre sajnos kénytelen voltam eljárás rendet kidolgozni, mert sajnos az ilyen occsó könyvelőknél általában ez a vége.... :S

2014. júl. 15. 20:10
 4/7 A kérdező kommentje:
mit értesz eljárási rend alatt?
2014. júl. 16. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Fel sem fogom az ilyen hogyan történhet meg. A szerződésetekben mi van ezzel kapcsolatban? Felelősségvállalás stb...

Azt nem is értem mi az hoyg lekeveri illetve azt sem igazán hogy nem adja be a mérlegeket. Nem igazán tudsz mit tenni ki kell taposni belőlük egy nyilatkozatot ahol elismerik hogy ők vesztették el, illetve esetleg nincs egy átvételi bizonylatod a dokumentumokról amivel tudod ezt igazolni?

A mérlegnél egyéb esetben nem bántás, de nem is tűnt fel neked hogy nem hívtak be aláírni és átbeszélni a 2013 évi zárást?

2014. júl. 16. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Eljárási rend: amit én alkalmazok egy ilyen cég helyretételekor.... :)Nyilván nem fogom ide leírni.... QC: a sarki roziknál nem divat a mérleg átbeszélés.... Tudod hány ügyfél nézett rám bambán mikor először velem zárt? Sajnos sok vállalkozó csak az árat nézi, nem nézi mi van a szerződésben - ha van egyáltalán - és azt sem, hogy van-e felelősségbiztosítás, van-e regisztrált mérlegképes egy cégnél vagy sem...
2014. júl. 16. 10:30
 7/7 A kérdező kommentje:

utolsó igazad van tényleg az ócsóság miatt kerultem ilyen helyzetbe, de megtanultam a leckét.

azt hittem hogy azon az 5-10 bejovo szamlan

es a havi mindig egyetlen 1 darab kimeno szamlan nem lehet mit elrontani! tévedtem

a hónapok nagy reszeben csak 2-3 db szamlam van 1 kimeno 1-2 bejovo

annyit csak meg hogy ahol normalis dijat fizettem ca 20+afa korul ott sem adtak le a merleget oktoberben 23an jott a 60eft-os birsag emiatt es utanna mentem at az ócsóhoz ahol a konyvelonek adtam egy 20-ast a potlasert.

ja es az elozonel volt felelossegbiztositas meg sem fizette ki az ugyvezeto valamit mellebeszelt hogy oruljek hogy csak ennyi meg hogy o meg a felelossegbiztositast nem hasznalta es nem is akarta, pereljem be polgari peres uton, stb...

Amikor eljottem toluk alairattak velem egy papirt hogy semmi kovetelesem nincs felejuk aztan adtak oda a papirjaimat.

Most is valtanom kell és mit tudok tenni ellene ha esetleg ugyanilyen pairral jon a L-el kezdodo es Sz-el vegzodo ócsó szolgáltató?

vagy ügyvéddel menjek egybol?

UTOLSÒNAK:

a 2013-as év rendbetételével kapcs. ha vállalná

keressen meg kérem privátban, köszönöm

az ár nem szempont

2014. júl. 17. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!