Ha vennék egy 3 milliós autót adózatlan jövedelemből (poker), mennyi az esélye, hogy a NAV vagyonosodási vizsgálatot indít ellenem, ha nincs más bevételi forrásom?
elég nagy rá az esély. 1 millió felett már figyelnek.
jogos is lenne vizsgálni téged, lévén miattad is tart ott az ország, ahol. minél több az adócsaló, nekünk annál több a fizetnivaló!
1/1
Már ne haragudj, de ez nem adócsalás. Ha a törvények lesz*rj*k, akkor nincs bűncselekmény. Ellenben azzal a sok hazaáruló (ide gondoltam még 10 jelzőt, de nem tudtam úgy szerkesztgetni, hogy átmenjen a szűrőn) politikus zs-val, akik szétlopják az országot.
Törvények alapján te játszhatsz külföldi póker oldalakon, azonban Magyarország területén az ott szerzett pénzt nem költheted el, nem használhatod. Erre szerintem megoldás, ha egy külföldi számlán van a pénzed, külföldön veszed a kocsit. Ekkor a nav semmit nem tehet, te teljesen legálisan jártál el.
"ha egy külföldi számlán van a pénzed, külföldön veszed a kocsit. Ekkor a nav semmit nem tehet, te teljesen legálisan jártál el."
Ácsi, külföldi autót ha vesz és itt akar Magyarországon használni, forgalomba helyezni, akkor annak is van költsége, vagy rosszul tudom? Egy állástalan ember azt miből teremti elő?:)
5/7
Ez igaz, de nem mind1, hogy pár százezer forint vagy 3 milla. Százezreket lesz*ar a nav.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!