Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A tesco a diáknyilvántartást...

A tesco a diáknyilvántartást meddig őrzi meg?

Figyelt kérdés
kb 2 éve dolgoztam a gödöllői tescoban és nem kaptam meg érte a bérem mert volt olyan ész valaki és elhagyta a jelenléti ívemet, kb kétszer mentem le pestről gödöllőre emiatt és ott azt mondták hogy már lekéstem nincs itt a csoportvezető stb. szóval valamilyen oknál fogva nem jött össze hogy újra megirassam a jelenléti ívet és ezek után feladtam. na most ha tegyük fel elhatároznám magam hogy én mégis csak meg akarom kapni a pénzemet már csak azért is, akkor arra van még esély hogy ki tudjam kerestetni a nyilvántartásból, hogy én ott dolgoztam vagy az már elévült?

2014. jún. 23. 00:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg van, bár ezt nem a Tesco őrzi, hanem a munkáltatód, neki kötelessége ezeket megőrizni, csak most hirtelen nem tudom, mennyi ideig. Megpróbálok utánanézni. Mindenesetre jókor jut eszedbe...
2014. jún. 23. 06:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Na most újra értelmeztem, amit írtál, és akkor ezek szerint az iskolaszövetkezetnek nem készült érvényes jelenléti ív? Mert akkor ez jóval problémásabb, hiszen a Tesconak elvileg nincs meg ugyanez a kötelezettsége, hiszen nem a munkáltatód. 2 év után nem is kötelesek veled foglalkozni, ha ezzel bemész. Szóval ezt akkor kellett volna elintézni, kicsit határozottabban, nem csak szomorúan beletörődve, hogy ez van.
2014. jún. 23. 06:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez miért 2 év után jut az eszedbe?

Amúgy a Tesco is vezet ívet a diákoknak, már csak azért is, mert neki sem mindegy, hogy ki lép be, milyen területre és melyik szövetkezettől.

Kérdező! Valószínűleg ez veszett pénz, mivel a diákszövetkezet elkeverte a papírokat, nem tudom mennyi az elévülési idő, de gondolom nem csak te voltál egyedül ebben a helyzetben. Én futnék egy kört a diákszövetkezetnél, talán Tescot is megkérdezném, de nem hinném, hogy ebből pénzt fogsz látni.

2014. jún. 26. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!