Szeretnék venni 1 motort, de nincs állandó munkahelyem. (diák). Hogy csináljam?
Szeretnék venni egy motort. 1.690.000 Ft-ért.
Viszont évek alatt fog összegyűlni rá a pénz, még hiányzik belőle egy jókora összeg.
Ezt hogyan csináljam,hogy a NAV ne kössön bele?
Látszik a bankszámlámon,hogy folyamatosan gyűl a pénz.
Árvasági, tanulmányi ösztöndíj, és van egy két olyan munka,amiről nem tudok igazolást adni.
Nem lesz vele gond?
Esetleg más vegye meg helyettem?
Köszönöm!
A NAV nem fog belekötni, de pénzed sem lesz rá.
Szerintem ne azon agyalj, hogy ki vegye meg helyetted (pl hitelre, az ő felelősségére), hanem azon, hogy miképp rakod össze rá a pénzt (most ilyenbe mégcsak bele sem megyek, hogy életkezdéskor a fontossági sorrendnek nem épp az elején van a motor...).
Hitelt nem akarok felvenni, az nem élet a hitel.
Ha összejön,összejön, ha nem, akkor nem.
Ez a fekete pénzes dolog jó ötlet. Bár ha nem teszem rá,akkor nem kamatozik.
Ez a használtmotoros dolog már jobban tetszik, de a motornál nincs az,hogy szanaszét van hajtva?
Nem tudom, ebben nincs tapasztalatom.
Minden használt motornak (autónak, ami tetszik) két típusa van. Az egyik hogy az előző tulaj vagy tulajok vigyáztak rá, rendesen használták és szervizelték, nem gyilkolták. Ezek jó állapotú használt motorok, valamivel drágább is az átlagnál, és kevesebb van belőlük. A másik az agyonhajtott, tiltásig pörgetett motor amit egy vagy több hülyegyerek vett kezelésbe, tuning, motorolaj helyett étolajat kapott mert az olcsóbb. Ezekből elég sok van mert mindenki szabadulna tőle.
Ha nem értesz hozzá akkor ismerőssel menj aki látott már motort közelről. És többet is meg kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!