Nem voltam bejelentve mellékállású vállalkozóként, mire számítsak? I
És erről a napokban szereztél tudomást?
Január vége-február közepe volt a munkáltatók részére a határidő, hogy a dolgozók részére az előző évről az összesített jövedelem-igazolást kiadják. Abból már világosan látszik, hogy hány hónap adatait tartalmazza az igazolás.
Másrészt ha év közben volt 5 hónap kihagyás a jogviszonyodban, akkor is kellett erről papírt kapnod, hogy egy időponttól kezdve megszüntették a hivatalos jogviszonyodat, kellett kapnod tőlük u.n. "Kiléptetős" papirokat, stb. stb. és amikor visszaállították, akkor kellett a munkaszerződést ismét aláírni...
Szóval több alkalommal, több oldalról is kellett erről tudomást szerezned... és a vállalkozásodban ennek megfelelően kellett (volna) bejelentéseket-bevallásokat-befizetéseket teljesítened!!!
hol hiányzik? ennyire érthetetlenül írtam le?
A NAV-NÁL hiányzik.
Mintha én mondanám neked hogy mostantól be vagy jelentve, nyomtatok papírokat megkapod pecsételve stbstb. de a hivatal felé semmit nem jelzek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!