2013 diák meló, SZJA bevallás és adónyilatkozat benyújtás?
Figyelt kérdés
2013 ban voltam nyáron melózni kb 1 hónapot és kaptam még abban az évben egy ilyen papírt,hogy 2013.évi SZJA bevalláshoz adónyilatkozat benyújtásához, és most jutott eszembe az egész, hogy kéne adóbevallást csinálnom?
de eddig nem szólítottak fel, hogy kéne?!
vagy egyszer csak kapom a büntetést?
csináljam meg vagy ne?
( ilyet még sose csináltam meg nem is értekaz ilyen pénzügyi dolgokhoz)
2014. jún. 5. 14:03
1/3 anonim válasza:
Igen, ne kellett volna adnod adóbevallást. Add be most, jobb később, mint soha.
2/3 anonim válasza:
Igen,be kellett volna sajnos adnod május 20-áig :S Menj el egy könyvelőhöz érdeklődni, hogy mi a teendőd,és vidd el a papírod neki!
3/3 anonim válasza:
2014. május 20-ig be kellett volna nyújtanod a bevallásod. Sürgősen pótold! Innentől kezdve figyelj erre is, mivel senki nem fog alapból erre figyelmeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!