Én internetes hirdetéssel keresek pénzt (Google Adsense), ami a párom nevén van, de viszont az édesanyám bankszámlájára megy az utalás. Kinek kell adózni, a páromnak vagy édesanyámnak?
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 16:27
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jún. 3. 10:32
3/7 anonim válasza:
Anyukád meg majd magyarázkodhat ha kap egy vagyonvizsgálatot. De alapban a párodnak.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak nem:) De sajnos máshogy nem tudtuk megoldani, a lényeg, h az AdSense-be szerepel, hogy ki nevén van, ha nagy baj lenne azzal tudom bizonyítani:)
2014. jún. 3. 22:35
5/7 anonim válasza:
Rendben. -) Ne érts félre, nem akartam károgni.
6/7 anonim válasza:
adsense után nem kell adózni MO-on
7/7 A kérdező kommentje:
Nem értettelek félre :) Bár, nekem most azt mondták, hogy anyámnak kell, mivel neki jön a bevétel.Én már nem tudom mi van :)))Utolsó válaszoló: De igen, sajnos kell adózni, nem is keveset, 43%-ot:(
2014. júl. 3. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!