Mi az a szakképzési hozzájárulás?
Figyelt kérdés
A főnököm azt mondta tud nekem olyat fizetni. A sulival kellene szerződést kötni, akik megkapják a pénzt...a sulival beszéltem, ahol azt mondták, hogy azt nem lehet költségtérítésre használni, ezzel a munkáltatóm csak "támogatná" a sulit....ez mindenhol így van? Én azt a pénzt nem is láthatom? Akkor mi értelme?
És ha sminkes képzésre mennék, de nem is nekem adják konkrétan a pénzt, hanem kifizetik a tanfolyamot, azt úgy lehet??
2009. dec. 30. 17:07
1/3 anonim válasza:
itt még példa is van.
természetes h.,te azt a pénzt nem látod.nem az a lényege.hanem h.a munkáltatód kifizeti a képzésedet.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt még értem is, hogy nem látom a pénzt, csak azt nem, hogy miért nem lehet beleszámítani a főiskolán költségtérítésbe...nekem abból nincs hasznom, hogy a munkáltatóm támogatja a sulit, és ő max. vesz belőle egy kivetítőt! Lehet ez csak az én fősulimon van így? Nah mindegy is, mert ami még érdekelne az a kozmetikus képzés....azt kifizetheti ezek szerint a cég?!
2009. dec. 31. 10:39
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, sminkes képzésre gondoltam.
2009. dec. 31. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!