Nem fogadták be az adóbevallásomat mit csináljak? kb.2000Ftot kell bevallani, most nem fogadták el, mennyire büntethetnek? Telefonálni csak 8:30tól 4ig lehet, én fél5re érek haza iskolából. tehetek még valamit?
Kaptam 2 levelet az ügyfélkapumra
1.Nyilvántartásunk szerint a *érkezteto számon,
**fájlnéven érkezett
bevallás/adatszolgáltatás aláírására, beküldésére * jogosultsággal nem
rendelkezett.
és én küldtem be a sajátomat, nem értem mire nem vagyok jogosult,
2.Elutasító nyugta
Üzenet: Nincs regisztrálva vagy nem élo a regisztrációja!
"Ön az eBEV Portálon, a Lekérdezések> megtekintése menüpontban tudja ellenőrizni, hogy mely adóalanyokhoz, milyen jogosultsággal rendelkezik."
ezt írja a GYIK, de abba nem tudok belépni, mert 18 alatt vagyok
Az ügyfélkapus regisztrációd véglegesítve lett?
Tudod, be kell menni személyesen...
Ha nem, akkor valószínűleg ez a probléma.
Hogy mit kell tenni ilyenkor, arra sajnos nem tudok válaszolni.
Ha nincs véglegesítve a regisztrációd, akkor be sem küldheted e rendszerükön.
Küldtem nekik egy levelet, remélem nem kell majd 100ezres bírságot fizetnem a 10000 FTos fizetésem után...
A 18 év alatti, valamint a korlátozottan cselekvőképes személy az Ügyfélkapun keresztül használható szolgáltatásoknak csak korlátozott körét használhatja. Pl: Felvételi jelentkezés, TAJ-szolgáltatások, Okmányirodai időpontfoglalás.
Köszönöm mindenkinek!
Igazából az a furcsa, hogy nem is kaptam postán "adócsomagot" v. mit, hogy azt töltsem ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!