10 napot dolgoztam diák mumkásként minimálórabérért tavaly nyáron. Kell adóbevallást csinálnom?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 21:57
1/8 anonim válasza:
időben eszedbe jut... igen, kell.
2/8 A kérdező kommentje:
hát én nem figyelek ilyen hülyeségekre, még egy levelet se kaptam az ügyben
2014. máj. 20. 22:04
3/8 anonim válasza:
majd nem tartod hülyeségnek, ha az elmaradt bevallás miatt megbüntetnek.
4/8 A kérdező kommentje:
ne fölényeskedj. Nem kaptam semmiféle papírt, és sztem nem kéne elvárásnak lenni h vki aki még csak hírből hallott az adóbevallásról elsőre mindent tökéletesen megcsináljon. Eszembe se jutott vna az egész ha nem látom a neten h ma van a határidő
2014. máj. 20. 22:11
5/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Gondolom, Te is ebben az országban élsz. Valószínűleg évente május környékén érzed, hogy nyüzsög az ország az adóbevallással kapcsolatban, még a vízcsapból is ez folyik. Vannak rokonaid is, akiktől azért néha-néha visszaköszön ez a kérdés.
Nagy valószínűséggel kaptál igazolást is az adóbevallásod elkészítéséhez erről a munkáról.
Ha eddig nem tudtad, akkor most már tudni fogod. Minden egyes alkalommal, amikor valahonnan bevételhez, vagy jövedelemhez jutsz, kezdhetsz gondolkodni "adóbevallásilag", "adófizetésileg".
6/8 anonim válasza:
nem minden diákszövetkezett jelent be. vagy emailbe szokták amúgy küldeni vagy ha van azonosítód a diákszövihez az oldalon be tudsz jelentkezni és ott fent szokott lenni a tiéd. amúgy az első bevallásomnál énis diákmunkás voltam, nem tudtam hogy kell csinálnom és októberben kaptam levelet a navtól hogy 8napon belül adjam fel. feladtam és nem történt semmi, gondolom az elsőnél elnézőbbek de attól függetlenül mihamarabb pótold. melyik diákszövetkezetnél vagy?
7/8 A kérdező kommentje:
fürgediáknál
2014. máj. 21. 11:51
8/8 A kérdező kommentje:
Ma megyek be hozzájuk megkérdezni h mit is kéne csinálnom
2014. máj. 21. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!