Honnan lehet letölteni olyan mindentudó füzetecskét, ami alapján majd elkészíthetem az adóbevallásomat?
Nekem az apeh honlapja egy káosz. Mivel pontosan nem tudom milyen nevűt keresek, nem is találom :-/
Ha valaki tudja kapásból, azt is szeretném ha megírná, hogy mekkora éves jövedelemig jár az adójóváírás és mekkora ennek a mértéke? Úgy emlékszem tizenvalahány ezer Ft havonta.
Újabban már az APEH is vállalja, hogy elkészítik az adóbevallásod, csak a szükséges igazolásokat (másolatot) kell beküldened nekik...
Akkor tuti szabályos és jó lesz a bevallásod!
Kérdezd meg az APEH telefonos Ügyfélszolgálatát, hogyan kell ezt intézni.
Évek óta az ABEV-vel töltöm ki és mindig hibátlan.
Régebben viszont, amikor még kézzel töltöttem ki, akkor küldtek a csomagban egy útmutatót, amit előtte át lehetett böngészni. Az ABEV-es kitöltés miatt azonban ilyet már nem küldenek, de mindig felteszik a netre. Nekem ez a füzet kellene, mert ebből tudom, hogy milyen lehetőségeim vannak, miket tudok kihasználni.
Tehát nem mással akarom kitöltetni, csak szeretném ismerni az ezévi változásokat a tavalyihoz képest, tehát a FÜZETRE van szükségem.
Az idei évről szólót majd csak jövőre "adják" ki. Nyomtatottan is, és az apeh kitöltési útmutatót is.
Addig, ha valami konkrétan érdekel, rákereshetsz az apeh honlapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!