Be lehet még küldeni a 1353NY nyilatkozatot? Ha nem mi a teendő?
Figyelt kérdés
Januárban megkaptam az adópapírt postán, egy 1353ny papír van benne két példányban. Sajnos a saját hibámból még nem küldtem be, ilyenkor mi a teendő? A munkáltatómtól csak egy papírt kaptam a 4 órás bejelentésemre (éves jövedelem és levont adóelőleg szerepel rajta).2014. márc. 29. 11:47
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Mik a szokásos nyomtatványok? Most adózom először.
2014. márc. 29. 15:00
3/3 anonim válasza:
1353-as számú bevallás a személyi jövedelemadóról...
Lehet kérni papíralapút bármelyik adóhivatalnál, vagy ha a NAV-os kitöltő programmal akarod megcsinálni, akkor a 1353. számú nyomtatványt kell beletölteni a programba.
Adóhivatalnál nem kell sorba állni, általában a portaszolgálatos, vagy biztonsági őr is tud adni bevallási csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!