Mi az a CN 18 nyomtatvány?
Figyelt kérdés
Írtam egy panasz levelet a postának és ma válaszoltak idézem: "A küldemény sorsának behatárolásához díjmentesen „küldeménykeresés” indítható a feladást igazoló dokumentum bemutatásával, valamint a CN18 formanyomtatvány kitöltésével bármelyik postahelyünkön a küldemény feladási napját követő naptól számított hat hónapon belül." Kérdem én hogy mi az a CN 18 nyomtatvány és hol tudom beszerezni, letölteni?2014. márc. 17. 21:09
1/4 anonim válasza:
Ha jól emlékszem az egy nyilatkozat arról, hogy te semmilyen módon nem kaptad vissza a levelet. Postán beszerezhető. Így védi le magát jogilag a posta, és igazolja, hogy a visszakézbesítés a feladó részére (is) sikertelen volt. A kártérítési igény egyik alapfeltétele ennek a nyomtatványnak a kitöltése.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, közben én is rájöttem :)
2014. márc. 18. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!