Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kell adózni? Pokerstars.eu

Kell adózni? Pokerstars.eu

Figyelt kérdés
Ha kérném a kifizetést (300dollár) ezután kell e adózni?ez nem tiszta nyereség, 50dollár saját pénz is van benne. Ilyenkor mi van?Olvastam olyat hogy majdnem a felét le kellene adózni a nyereménynek, hát én biztos hogy nem fogom akkor inkább rohadjon a pokerszámlán a pénz..amúgy meg ezt kb 3 hónap alatt kerestem meg..ha számít valamit
2014. márc. 13. 09:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
igen, akkor az már megjelenik, de kérhetsz mastercard kártyát a skrill számládhoz (10euró/év a díja alapesetben, de vannak különböző tagsági szintek és lehet ingyenes is) és ha erről veszel fel atm-ből pénzt (aminek szintén díja van, maga a felvétel díja - ez is a tagsági szinttől függően lehet ingyenes akár - plusz a konverziós díj (nincsen forintalapú kátyájuk), plusz amennyit vesztesz magán az átváltáson, de adott esetben még mindig jobban jársz.
2014. márc. 17. 16:08
 12/17 A kérdező kommentje:

Szóval ha a skrill számlámhoz igénylek mastercardot akkor arról elvileg nem fog tudni a nav?

Nagyon jónak tüník ha tényleg csak ennyi akkor igénylem..

2014. márc. 17. 17:06
 13/17 A kérdező kommentje:
ja és ugye kiküldik Magyarországra is a kártyát?
2014. márc. 17. 17:08
 14/17 anonim ***** válasza:

igen, elvileg ennyi és nem tudnak róla. Magyarországra kiküldik a kártyát, de előtte csomó dokumentumodat el kell nekik küldened.

itt elég jól leírják:

[link]

[link]

nincs közöm az oldalhoz, úgyhogy nem reklámozni akarom őket, ha a náluk lévő linkről regisztrálsz, akkor ők ezért pénzt kapnak, ha ez zavar, akkor simán a skrill oldaláról regisztrálj.

érdemes olyan pénznemben kérni a mastercardot, amilyen pénznemben általában játszol a starson (tehát EUR vagy USD) és akkor legalább ott nem kell váltogatni.

viszont ahhoz, hogy kiutalj, előbb "meg kell ismertetni" a skrill számládat a pokerstars-szal, mert csak olyan helyre utalnak ki, ahonnan már történt befizetés. tehát fel kell töltened a skrill számládat pénzzel (lehet nagyon kevés is) és utána tudsz kiutalni rá.

azt hiszem kb. ennyi, meg a fenti linkeken tényleg részletesen elmondják.

2014. márc. 17. 18:19
 15/17 A kérdező kommentje:
igen, azt tudom hogy csak olyan számlára tudok kifizetést kérni amiröl már fizettem be..:/ ugyhogy a pénz még marad ott..Köszi a segítséget ezt a skrill számlát meg igénylem kártyával együtt..
2014. márc. 17. 18:31
 16/17 anonim ***** válasza:
szívesen, sok sikert!
2014. márc. 17. 22:09
 17/17 anonim válasza:
Amit előttem írtak igaz, de ha simán itthoni bankszámlára kéred a kifizetést szerinted honnan tudná meg a NAV ?!
2014. júl. 12. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!