Írország adórendszere?
Figyelt kérdés
13 éves lányommal költöznénk Írországba, akit egyedül nevelek. Milyen mértékű adót kell fizetni? Köszönöm a válaszokat!2014. márc. 8. 18:40
1/4 anonim válasza:
irányírország-ot írd be a googeliba, ott van fórum is. Én éltem kint, de nem gyerekkel. Azóta bevezettek pár új adót az áfát felemelték, és nagyrészt minimál bérért alkalmaznak. Ami viszont kevés lesz kettőtöknek, főleg ha csak részmunkaidő vagy. Okosan.
2/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg Care Assistant állásokat keresek idősek otthonában, ahol 9 eurós órabért ígérnek, és heti 40 óra munkát.
Köszönöm a választ, google-ben kerestem már rá a dologra, csak nem tudtam eldönteni, milyen kedvezmények vonatkoznak ránk, mert nagyon bonyolultnak tűnik a rendszer. Keresgélek tovább!
2014. márc. 9. 10:54
3/4 anonim válasza:
Ahhoz kell kinti vizsga. Cserébe viszont szemét meló. Lakótársam dolgozott egy ilyenben, ő nagyon utálta, pedig nővérnek tanult.
Azt hiszem egy 1 hónapos tanfolyamon kell rész venni 700 euróért, és utána dolgozhatsz ilyenben.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is dolgoztam már ilyen helyen Angliában, ahol nem kellett vizsga. Most is találtam olyan ajánlatot, ahol nem szükséges, viszont ahol kell, ott nem 9 eurós órabért ígérnek, hanem magasabbat. A munka valóban nem volt könnyű, én akkor a lányom hiánya miatt jöttem haza, ezért vinném most őt is.
2014. márc. 9. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!