Freelancer.com-on szerzett jövedelem után hogyan lehet adózni?
Figyelt kérdés
Szóval freelancer.com-on volt egy sikeres projektem, meg is kaptam érte a pénzt, de nem tudom, hogy hogyan kell utána adózni. A helyzetet bonyolítja, hogy diák vagyok. Valahol olvastam olyat, hogy mivel diák vagyok így nekem az az elsődleges munkám. A másik hogy eddig 600eHuf/évig nem kellett adózni, most pedig ezen is változtattak valamit.
Kérlek ne írjatok olyanokat, hogy kérdezzem meg jogásztól, meg hasonlók, mert ha itt nem fogok valami értelmesebb választ kapni, akkor az lesz belőle. Addig is viszont egy kicsit szeretnék tájékozódni a témában.
Előre is köszi a válaszokat!
2014. febr. 18. 17:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!