Üdv Mindenkinek! Ma kaptam egy sms-t, állítólag a NAV küldte egy teljesen átlagos 30-as számról. Valaki kapott már ilyet, vagy ez csak valami átverés?! Felhívtam a számot, amiről kaptam. Előfizető nem létezik!
"Az ön ügyiratszáma ...... Segítségével 30 napon belül visszahallgathatja a rögzített beszélgetéseit. NAV"
Ennyi volt az üzenet.
Én nem tudok olyanról, hogy a NAV így "kommunikál" az adófizető állampolgárokkal.:)
Szerintem tuti, hogy kamu.
A hivatalban minden kimenő hívás egy központi 30-as számról zajlik, amit visszahívni nem lehet!
Az ügyintézők általában nem szeretnek levelezgetni mert egyrészt sok idő amíg eljut a címzetthez és arra sincs garancia, hogy a címzett reagál a levélre, ezért általában ha találnak egy telefonszámot akkor megpróbálják azon keresni az ügyfelet, és ha nem tudja elérni akkor sokuk hangpostán hagy üzenetet az ügy gyorsabb elintézése érdekében.
Köszi a válaszokat!
Elmentem a NAV legközelebbi székházába és még az ott dolgozó hölgyek is érdeklődve nézték az sms-t.
Azt mondták,hogy ilyen sms-t csak külön kérésre küldenek az ügyfeleknek.Mivel én nem kértem,valószínű hogy téves,vagyis nem az én számomra szerették volna küldeni.
Én meg már azt hittem figyelnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!