Jár nekem a TB támogatás?
Figyelt kérdés
Van élettársam, nem bejegyzett, együtt élünk egy albérletben, én pályakezdő munkanélküli vagyok, viszont ő dolgozik. Neki nézik a jövedelmét? Mert ő nettó 100-on felül kap. Lehetséges, hogy azért nem kapom meg, mert ő sokat keres?2014. febr. 3. 13:41
11/15 anonim válasza:
remek, akkor sok sikert az aláíráshoz
jó esetben felfüggesztettet kaptok, rosszabb esetben arra is legyen embered, aki viszi a húslevest a börtönbe
nem hiszem, hogy szaros 7e Ft megéri, de nem is nekem fog ettől fájni a fejem :-)))
12/15 A kérdező kommentje:
Gondolom neked van munkád, vagy dől a lé.Képzeld nekem/nekünk gondot jelent az a 7000 ft. Egyébként kíváncsi vagyok az őszinte válaszokra, semmi baj, hogy leírjátok, de a bunkóskodásra nem vagyok kíváncsi.
2014. febr. 4. 11:30
13/15 anonim válasza:
Na jó, oké, hogy KEKKH nyilvántartás, de egy címen millióan lakhatnak ám. Mondjuk Szabadság út 27, 40 lakásos társasház. Az isten se bogozza ott ki, hogy ki kivel van egy háztartásban, és kivel nem. De nem is nagyon foglalkoznak vele. Lefűzik a nyilatkozatodat, hogy egyedül élsz, ezzel a hivatalnok le van fedezve arra az esetre, ha valaki számon kérné rajta, miért ítélte meg neked a segílyt, és ezzel vége a dalnak, nincsen őneki sem kedve, sem ideje arra, hogy nyomozgasson utánad.
14/15 anonim válasza:
13-asnak
3 perc alatt pörgetem át neked a háztömböt, ugyanis csak az entert kell nyomkodni, azzal tudsz lapozni a rendszerben
miután rááll a szemed az emelet/ajtó figyelésére, nem egy túl bonyolult művelet és igenis megnézik, mert meg kell nézniük
15/15 anonim válasza:
Fura, nekem ez nem volt beírva a személyimbe, amikor társasban laktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!