Szeretnétek megtudni ki és ki nem fog fizetni ingatlan adót Jövőre? Ha igen akkor mennyit?
Figyelt kérdés
Itt tudjátok kiszámolni: [link]
Nem értem!Miből fogják az emberek ezt kifizetni? Adó emelések + új adók így is Európában mink fizetjük a legtöbb adót.
2009. dec. 4. 11:18
1/3 anonim válasza:
Csak azt nem értem a garázs miért szerepel benne?
2/3 anonim válasza:
Én azt nem tudom, hogy az adott településen belül, hogy differenciálja az ingatlanokat. Mert nem mindegy, hogy egy pl. 100m2 ház a kivezető út mellett van a város szélén, vagy a villanegyedben, ahol csak a telek többet ér, mint a másik ingatlan mindenestől...
3/3 A kérdező kommentje:
Ez azért van, hogy többen fizessenek adót. Úgyan olyan árban számolja a 100m2 házat lerobbant helyen mintha 1 osztályú helyen lenne. Tehát értelem szerűen a rosszabb helyen lévő ingatlant olyan árba számolják mintha jó helyen lenne. Pl. Hajdúszoboszló is város de Debrecen is város csak az a baj hogy Debrecenbe 2x annyit ér egy ház mint Szoboszlón. Na őket ezt nem érdeklik város oszt jólvan. Fízes mert "elkurtuk nem kicsit nagyon"
2009. dec. 7. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!