Mi az, hogy csak 500 ft felett lehet kártyával fizetni?
Nem. Ez egy szerződés a sok közül. Én el bírom képzeln, hogy más olyan szerződést kötött (esetleg más bankkal) ahol 500 alatt nem muszáj elfogadni a kártyát.
OFF
Érdekes ez az iromány amúgy, kár hogy sok mindenben köszönő viszonyban sincs a gyakorlattal ahogy tapasztaltam.
Ha beleolvasol olyanok is vannak benne, hogy kötelező megnézni van-e aláírás, nem hamis a hologram meg még ezer vizsgálat... ha az iromány minden betűjét pontosan betartaná minden pénztáros akkor órákat kéne mindenhol sorban állni mert a kártyás vásárlások iszonyatosan lassúak lennének. :)
Ehelyett a gyakorlatban nekem évekig alá se volt írva, mígnem egyszer külföldön rám szóltak, hogy írjam alá. Pedig én is csak kártyával fizetek mindig mindenhol, tehát napi szinten használtam itthon is és soha senkit nem érdekelt, hogy alá van-e írva.
Ezek standard feltételek, melyet a kártyatársaságok írnak elő, melyet a bankok beépítenek a saját kártyaelfogadói szerződésükbe és ugyanez vonatkozik a összeghatár tilalomra is.
Itt ugyanez a kérdés van boncolgatva, illetve valaki meg is nézte a kártyatársaságok szabályzatát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!