Ha Magyarországra online rendelek, akkor számolnak fel adót?
És a szállítási díj is érték növelő ,szóval az is bele szól.
100 Usd körülig elvileg nem nagyon akad meg a vámon,..azaz tovább is dobják,mert több vele a nyűg mint a haszon.. a sok száz csomag közt. De ez nem szent írás!
Akkor jól értelmezem, hogy egy szállítási költséggel 13 ezer körülre eső vásárlásnál kicsi az esély, hogy akármi probléma adódjon? Ha mégis fennakad a vámon, arról én értesülök? Csak egy pulcsiról lenne szó, szóval nem hiszem, hogy nagy ügyet csinálnak belőle... :)
Köszönöm az eddigi válaszokat egyébként, ment a zöld kéz!
Persze. Ha fenn akad mégis a vámon ,akkor értesítenek ,de hogy csekk,vagy helyszínen kell fizetni,..nem tudom.(??)
Én már sokszor rendeltem az Aliexpress.com tól(kína) mindenféle műszaki kisebb dolgot,de sosem akad meg.Legdrágább tételem 87 USD/free shipping.
Kínai partnerünk szinte mindig gift-et ír rá anélkül hogy kértem volna valaha erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!