TB tartozas? Mindenkeppen fizetni kell?
4-es, 9-es, csak nem a NAV-nál dolgozol, vagy ott vagy behajtó?
Néha nem szoktad lehányni magad?
Mert rád férne.
Undorító egy utolsó féreg vagy, az is biztos...
Előző, én nem az általad említett válaszoló vagyok, de abban egyetértek vele, hogy manapság az internet korában nem egy nagy cucc ezeknek utánajárni. Mielőtt külföldre költöztem előtte körbeérdeklődtem az ismerősöket akik már kint voltak, továbbá különböző fórumokon (a facebook sem kizárólag a hülye nyálas idézetek megosztására jó, hanem lehet hasznos is) érdeklődtem idegenektől milyen lépéseket tegyek meg, hogy nyugodtan leléphessek és utána semmit ne kérjen tőlem számon senki. Így szépen elintéztem mindent kikötözés előtt. Honnan kellene tudna ma az állami szerveknek (jó, nekem is néha AZ a bizonyos szerv jut róluk az eszembe, de azért a kedves állampolgár se legyen már bambanyúl aki csak várja hogy mindent a s...gge alá tegyenek) hogy Gipsz Jakab épp merre jár a világban vagy mit akar éppen és szaladjon hozzá személyesen felvilágosítani?
Én szépen besétáltam a NAV irodájába, ahol fél órás várakozás után az ügyintézőnek előadtam, hogy felmondtam a munkahelyemen, húzok el a p....ba, nem kívánok visszaköltözni. Erre elővett egy A4-es lapot, szépen elsorolta és felírta nekem a lépéseket, hogy milyen nyomtatványt töltsek ki, hogy fizessek, ha kint van állásom akkor szintén x nyomtatványt adja be a meghatalmazottam, amivel ezt meg azt kell csinálni. Még ráírta a telefonszámát is, ha felmerül kérdés, be se battyogjunk.
Ahhoz sem kell nagy ész, hogy valaki tudja: szinte mindent el lehet intézni meghatalmazással, nagyon nagyon kevés ügy van, amit nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!