Hogyan lehet kártérítési pert inditani könyveloiroda ellen, elektonikus beszámoló (mérleg) le nem adása miatt?
Keress megy egy erre szakosodott ügyvédet, és nála érdeklődj. De jól gondold át a dolgokat, biztos, hogy csak a könyvelőiroda mulasztásáról van szó? Csak mert elég érdekes lenne, hogy ilyet megkockáztat, ha amúgy minden rendben megy. Fizettél rendesen? Leadtál minden szükséges bizonylatot? A mérleg közzétételi díjat átutaltad? stb.
Mert tapasztaltam már, hogy könnyű mindig a könyvelőt hibáztatni...
sajnos ebben az esetben tényleg ok hibaztak,
konyveloiroda teljes kaosz akikkel tavaly beszeltem mar senki nincs ott, aki ezt csinalta o sincs mar ott kb 8 honapig birta,
kozzeteteli dijat megfizettem majus 10-en megvan rolam az igazolasom, mindent 1 napon belul kuldok amit kernek,
sima eset lenne, amit a felelossegbiztositas fedez, de a konyv iroda ugyvezetoje nem hajlandó rá,
én nem érzem, hogy hibáztam volna,
ja és azon kivul a tavalyi adobevallas sem lett leadva, Julius végen jott a nav felszolitas, utanna az agusztusi jarulekok sem lettek lekonyvelve, ezutan hoztam el azonnal a céget, a mulasztasi birsag oktoberben jott a merleg miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!