Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Oszták adózással kapcsolatban...

Zsolt Németh kérdése:

Oszták adózással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Tudnátok felvilágosítást adni?

Figyelt kérdés
Biróságnak kellene benyújtanom kereset igényt, amiben meghatározom a havi 1300 EURO ki nem fizetésem kárpotlásként, viszont tudnom kellene az adózás mértékét, hogy azzal tudjak brutto értéket megadni.1 éven keresztül nem voltam kifizetve és a bíróságnak 5 napon belül be kell nyújtanom az igényemet, ebben kérem a segítségeteket, hogy mégis mivel tudok számolni.

2013. okt. 24. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:

1 évig nem fizettek ki ? Miért nem leptel előbb ?

Amúgy itt egy zsír kalkulátor

[link]

2013. okt. 24. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Természetesen azért van bíróságon az ügy ,mert léptem ennek érdekében ,sajnálatosan a bíróság nem éppen a leggyorsabb eljárásokról ismert.

Jelenleg jogerős ítélet van a kifizetésre ,már mint mondtam csak az igényelt és jogosnak tartott összeget kell megadnom a behajtásra.

Jelenleg állásidő kifizetésére vannak felszólítva,ez azt jelenti ,hogy több mint 1 évig nem adtak munkát ,de mindent fizettek utánam.

2013. okt. 25. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Értem. Ez magyar közvetítős meló volt vagy te magad kerested? (van egy tippem)
2013. okt. 25. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Közvetítőn keresztül. Vasbeton szerelés volt hirdetve,majd munka hiányában visszaküldtek ,hogy értesítenek. Azóta is oda vagyok bejelentve ,de pénzt semmit nem kaptam ,így még munkanélkülire sem mehettem el.
2013. okt. 26. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!