Apeh ellenőrzésről szeretnék kérdezni, olyat akinél történt már ilyen családi háznál egy "jóakarója" miatt? Hogyan történik ez? Feltúrnak mindent, minden zugba, fiókba, szekrénybe benéznek vagy csak úgy szétnéznek?
Figyelt kérdés
(Tehát mégegyszer sima családi házról van szó és egyszerű magánszemélyről,NEM vállalkozásról,vagy vállalkozóról)2009. nov. 9. 13:09
1/3 anonim válasza:
Nem értem, ez akkor most miylen ellenőrzés lenne? Az apeh-os dolgozók nem rendőrök, nem mehetnek be a magánházba ha nem engeded meg illetve ha ott gazdasági tevékenység nem folyik, de ha bemennek se nyúlhatnak semmihez, feltúrni meg pláne nem túrhatnak semmit, de nem is szoktak. Nem keresnek drogot vagy ilyesmit. :) Szóval nem is tudom milyen ellenőrzésre gpondoltál, ahol iylen előfordulhatna.
2/3 anonim válasza:
magánszemélyhez kimennek apeh ellenőrzésre? ezt most én sem értem. arra gondolsz, hogy van egy "jó haverod" és bejelentette, hogy vagy 25 éves soha nem dolgoztál sehol, de a legújabb Merci van a feneked alatt? én max ilyen beköpésre tudok gondolni, viszont azt nem tudom mit csinál ilyenkor az apeh... viszont az durva lenne, ha tényleg kimennének házhoz:D
3/3 anonim válasza:
Márpedig a vagyonosodási vizsgálat során magánházhoz is kimennek. :) Ha nem engeded meg, majd a ház alapján "becsülik" a vagyont. Azzal jársz a legrosszabbul.
Az igazán értékes dolgokat el kell tüntetni, és beengedni őket. Hagy lássák, hogy neked nincs mit takargatni.
Kutatni nem fognak, csak "terepszemlét" tartanak. És sokat kérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!